Ett paket från Amazon

Ett gäng toppentitlar i samlingen.

I dag hämtade jag ut ännu en beställning från min nya favoritshop på nätet, brittiska Amazon. Jag hade beställt tre filmer på blu-ray som i dag dök upp. Den fjärde filmen på bilden, Metropia, får hänga med i sammanfattningen bara för att jag missat den i senaste sammanfattningen.

  • Black Swan – Betyg 5/5. Årets hittills bästa film och en fantastisk Oscarprestation av Natalie Portman! Jag har skrivit en väldigt hyllande recension tidigare.
  • The Thing – Betyg 3/5. Härlig monsteraction i Antarktis. Jag ser verkligen fram emot att se den i HD-upplösning.
  • The Reader – Betyg 4/5. Kate Winslet är helt jäkla briljant i ett otroligt välspelat drama om omöjlig kärlek och naziskuld. Se!
  • Metropia – Betyg 4/5. Väldigt underskattad framtidsdystopi om Europa och ett övervakningsamhälle. Köpt på Tradera för 70 kronor. Very good.

Navigation