Att se fram emot: Batman Arkham City

Spelåret 2011 är ett otroligt starkt år och trots att en stortitel som Mass Effect 3 skjutits upp till 2012 finns det massor av fina spel att se fram emot. Batman Arkham City är ett av dem spelen!

Nya Batman Arkham City ser otroligt lovande ut.

Batman Arkham Asylum var ett spel som kom lite från ingenstans. Rocksteady Studios hade tidigare bara gjort ett spel, Urban Chaos: Riot Response, som inte gjort allt för mycket väsen av sig. Dessutom så hade tidigare spel baserat på seriefigurer varit sisådär. Så, det förväntades inte allt för mycket från Batman Arkham Asylum.

Det blev dock en dunderhit! Med mycket fin grafik och härlig stämning smög man omkring som Batman i mörkret och tog hand om bovar och banditer som tagit över psyksjukhuset/fängelset Arkham Asylum. Personligen så älskade jag det, det mesta var spot on i detta Arkham Asylum.

Så nu när uppföljaren, Batman Arkham City, närmar sig börjar givetvis hjärtat bulta lite hårdare. 21 oktober släpps spelet i Europa, och tills dess får vi nöja oss med lite läckra trailers. Ta en titt!

The Penguin

The Riddler

Catwoman

Gameplay

Navigation