Apples nya läckra iPhone 5

Efter ett antal läckor så presenterades till sist iPhone 5 av Apple för samlad världspress den tolfte september. Av alla rykten och läckor så visade sig det mesta att stämma. Skärmen blev högre, men behåller samma bredd som iPhone 4S. Processorn är vassare och ramminnet är fördubblat. Utseendemässigt så har iPhone numer en baksida i aluminium, inte helt olik den som MacBook-datorerna har. Trots större skärm så är telefonen lättare och tunnare.

Apples senaste iPhone är snabbare än någonsin och mycket snygg.
Enligt tester så ska den nya iPhonen vara den snabbaste och vassaste smartphonen på marknaden.

En ny version av iOS släpptes också en vecka senare där en stor nyhet var att Apples egna kartlösning ersatte Google Maps. Att påstå något annat än att Apples kartlösning är bedrövlig i jämförelse med Googles vore lögn.

Efter två år med en iPhone 4 så har jag nu lagt en beställning på en ny läcker iPhone 5. Det blir den vita modellen för första gången, med 32GB minne. Tove som har använt min gamla iPhone 3G ska också göra en välbehövlig uppdatering och har även hon beställt en vit iPhone 5.

Nu har vi några veckor av ivrig väntan framför oss innan vi får våra nya läckra telefoner!

Navigation